Rådgivnigng

Sikringsbranchen i dag er en jungle af teknologiske muligheder, specialiserede vagtselskaber, alarmcentraler og alskens elektronisk isenkram. Det kræver et stort overblik og faglig indsigt at kunne foretage de rigtige tilvalg.

Intersec fungerer som rådgiver og sparringspartner på management niveau. Vores kunder kan således drage fordel af den omfattende viden og erfaring vi har høstet gennem årene.

I forbindelse med nybyggeri eller ombygning er vi med i projektfasen. Vi samarbejder med rådgivende ingeniører, arkitekter, entreprenøren og bygherrer for at sikre en optimal sikkerhed fra første spadestik.

Mange virksomheder med et allerede etableret sikringssystem, kan øge sikkerheden betragteligt uden nødvendigvis at skifte leverandør. Intersec tilbyder objektiv rådgivning omkring alle sikkerhedsmæssige aspekter samt hjælp med implementering af optimeringsløsninger.

Målet er naturligvis at opnå den optimale sikkerhedsløsning, hvilket ikke må forveksles med den højest opnåelige sikringsgrad. En virksomhed kan være undersikret og dermed sårbar, eller den kan være oversikret og dermed belastet af unødvendige omkostninger og tidskrævende rutiner. Den optimale løsning er den, som hverken under- eller oversikrer.