Sikring af medarbejdere. Undersøgelser viser at utrygge medarbejdere er mindre produktive og mindre positivt stemt overfor deres arbejdsplads. Som oftest udgør medarbejderstaben det største aktiv for virksomheden. Det er derfor afgørende for virksomhedens succes at medarbejderne er trygge og fungerer i omgivelser, hvor risikoen for tilskadekomster er minimal.
LÆS MERE
Indbrud, tyverier, hærværk og svind udgør et betragteligt problem for dansk erhvervsliv. De største skader sker når virksomhederne er uopmærksomme eller uforberedte. Uanset om gerningsmanden er udefrakommende eller medarbejder, er der til dato ingen tommelfingerregel eller love, der konkret kan forudsige hans aktiviteter. Men der er mange forhold der kan afsløre en virksomheds svagheder.
LÆS MERE
Sikringsbranchen i dag er en jungle af teknologiske muligheder, specialiserede vagtselskaber, alarmcentraler og alskens elektronisk isenkram. Det kræver et stort overblik og faglig indsigt at kunne foretage de rigtige tilvalg. Intersec fungerer som rådgiver og sparringspartner på management niveau. Vores kunder kan således drage fordel af den omfattende viden.
LÆS MERE

Vores fokusområder

vores medarbejdere