Vagt & beredskab

Vagt- og sikkerhedsløsninger til erhverv i hele Danmark.

Vagt & beredskab

Vagt- og sikkerhedsløsninger til erhverv i hele Danmark.

Skab et trygt og sikkert miljø med en moderne vagtløsning

Med veluddannede vagter og intelligente løsninger skaber vi sikre arbejdspladser og giver jer ro i sindet. Vores vagtservices er udviklet til at imødekomme nutidens sikkerhedsmæssige udfordringer og branchens høje standarder.

Skræddersyede løsninger

Når det kommer til vagtservice og sikring, er det vigtigt at man får en løsning, der matcher sit setup. Vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder netop jeres krav. Hvad enten I skal bruge en fastvagt til området eller jævnlige tilsyn, har vi personalet til at klare opgaven. Dertil har vi en lang række overvågnings- og sikringsydelser, der nemt kan integreres. Vi tilbyder vagtløsninger på Sjælland, Jylland og Fyn

vagt

Tæt samarbejde med jer

Vi er af den overbevisning, at de bedste og mest pålidelige resultater, kommer på baggrund at tæt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på at uddanne vores vagtpersonale i konflikthåndtering og god kommunikation.

Privat & offentligt erhverv

Siden 2001 har vi hjulpet private virksomheder samt offentlige institutioner med vagt- og sikringsløsninger i hele verden – Alt fra farmaceutiske laboratorier til kontormiljøer og industrielle områder. Uanset branchen, er vores mål at stå til rådighed som en stærk og robust samarbejdspartner, I kan stole på.

Vores vagtservices

Få den vagtløsning, der passer netop jer

Stationær vagt

Den stationære vagt bevæger sig ikke uden for et nøje fastlagt afgrænset område, defineret som bygninger, indhegnede områder osv. Tidsperioden for vagtens tilstedeværelse kan være i en virksomheds åbningstid, uden for normal arbejdstid eller i alle døgnets 24 timer. Den stationære vagt kan derudover hjælpe til med udførelse af diverse serviceopgaver, receptionsarbejde, eller fysisk tilsyn med udvalgte tekniske installationer.

Alarmpatrulje

Alarmpatruljen dukker akut op, hvis en alarm bliver aktiveret på området. Ved ankomst til adressen vil alarmpatruljen foretage udvendig rundering af området og sikre, at alt er i orden. Der er direkte radiokontakt til kontrolcentralen, hvortil patruljen indrapporterer eventuelle uregelmæssigheder samt eventuelle tegn på indbrud eller indbrudsforsøg.

Områdevagt

Områdevagten foretager tilsynsbesøg uden for normal arbejdstid. Flere af hinanden uafhængige virksomheder og institutioner inden for et større geografisk område, er tilknyttet ordningen. Tanken er et fælles ønske om at sende et præventivt signal til uønskede personer, uanset hvor på området de måtte påtænke deres handling.

Runderende vagt

Den runderende opholder sig ikke fast på området, men foretager et fastbestemt tilsyn jævnligt, for at sikre, at alt er i orden. Det er typisk ved lukketid, om natten og inden virksomheden åbner igen. Tilsynet vil være koncentreret om sikring af yderdøre, vinduer og andre risici for indtrængen på området eller bygningerne. Uregelmæssigheder rapporteres til døgnbemandet kontrolcentral eller til virksomhedens kontaktperson. Ved alvorlige hændelser som indbrud og hærværk indrapporteres der altid samtidigt til politiet.

Beredskabsvagt

Med fokus på vagtopgaver, der går længere end traditionelle vagtopgaver benyttes titlen ”Beredskabsvagt”. Beredskabsvagten hos Intersec har også gennemført en uddannelse som Beredskabsleder (hos Hovedstadens Beredskab). Denne vagttype ses oftest benyttet i forbindelse med større virksomheder, der skal bruge en vagt med særlige kompetencer inden for alvorlig førstehjælp, opstået brand og lignende.

Få en uforpligtende snak om jeres sikkerhedsbehov

Vi ved at behovene er vidt forskellige for vagt, beredskab, sikring, overvågning og alt derimellem. Tag fat i os, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi rådgiver dig til en løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

3 Gode grunde til at vælge os

  • Godkendt af Rigspolitiet

    Autorisation til at udøve erhvervsmæssig vagtservice.

  • ISO 9001 certificeret

    Som certificeret vagtvirksomhed sikrer vi et højt kvalitetsmæssigt niveau.

  • Dækker hele Danmark

    Vi tilbyder landsdækkende løsninger som dækker Jylland, Sjælland og Fyn.

ISO 9001 certifikation