Vagtfirma i Jylland

Få ro i sindet med en omfattende sikkerhedsløsning hos os.

Vagtfirma i Jylland

Intersec

Som vagtfirma i Jylland skaber vi tryghed for virksomheder af alle størrelser

Har I brug for en totalløsning hos et vagtfirma i Jylland? Intersec er eksperter inden for overvågning, alarmer, vagtservice, adgangskontrol og alt derimellem. Med mere end 20 år i branchen ved vi hvad der skal til, for at skabe sikre miljøer hos store virksomheder og offentligt erhverv.

Lad os tage en snak

Lyder vi som det rette vagtselskab til jeres virksomhed i Danmark? Lad os aftale et møde, hvor vi drøfter jeres behov nærmere. Udfyld vores kontaktformular her på siden eller send en mail til os på info@intersec.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. I kan også ringe til os på tlf. 70 205 105 og få fat i en af vores specialister.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Få en alsidig løsning hos ét enkelt vagtfirma i Jylland

I samarbejde med jer finder vi den absolut bedste løsning til virksomheden. Vores totalløsninger sikrer et gennemgående resultat, hvor alle enheder snakker sammen. Det giver bedre overblik og et højere niveau af sikkerhed.

Veluddannet personale

Vi ser service som en essentiel del af vores forretning og koncept. Derfor bygger vi især på det nærværende og personlige samarbejde med vores kunder. Den tætte dialog er med til at sikre, at vi efterlever vores kunders ønsker til enhver tid. En del af vores medarbejdere er desuden beredskabsuddannede – det ses ikke så ofte blandt vagtfirmaer i Jylland. Vi er desuden ISO 9001 certificeret – et kvalitetsstempel som garanterer dig en sikker oplevelse.

Tekniske installationer

Alt fra de simple setups med smart overvågning og alarmer, til højteknologiske totalløsninger med fast vagt og omfattende kameraovervågning. Til dagligt står vi for håndteringen af over 30.000 alarmpunkter hos offentlige og private virksomheder. Desuden har vi kompetencerne og erfaringen til, at kunne hjælpe medicinalvirksomheder og andre virksomheder, med særlige behov.

Moderne overvågning

Som vagtfirma i Jylland tilbyder vi overvågningsløsninger til både stort og småt erhverv: Mobilovervågning til byggepladsen, kameraer til hele kontorbygningen og meget mere. Vi hjælper desuden vores kunder via døgbemandet kontrolcentral, som er certificeret af Rigspolitiet.

Faste vagter

Har jeres virksomhed brug for en fast vagt på stedet? Hos Intersec specialiserer vi os i individuelle løsninger, hvor I får et fast vagtteam tilknyttet virksomheden. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mere end 15 år, det giver os et unikt erfaringsgrundlag.

Få en uforpligtende snak om jeres sikkerhedsbehov

Vi ved at behovene er vidt forskellige for vagt, beredskab, sikring, overvågning og alt derimellem. Tag fat i os, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi rådgiver dig til en løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

3 Gode grunde til at vælge os

  • Godkendt af Rigspolitiet

    Autorisation til at udøve erhvervsmæssig vagtservice.

  • ISO 9001 certificeret

    Som certificeret vagtvirksomhed sikrer vi et højt kvalitetsmæssigt niveau.

  • Dækker hele Danmark

    Vi tilbyder landsdækkende løsninger som dækker Jylland, Sjælland og Fyn.

ISO 9001 certifikation