Vagtfirma på Fyn

Få sikret jeres virksomhed gennem et samarbejde med os.

Vagtfirma på Fyn

Intersec

Vagt- & sikringsvirksomhed siden 2001

Intersec er en danskejet vagt- & sikringsvirksomhed stiftet i 2001. Vi arbejder som autoriseret vagtfirma i henhold til krav og specifikationer udstedt af Rigspolitiet. Virksomheden er ISO 9001:2015 godkendt gennem Sikringsvagten A/S og certificeret af Bureau Veritas. Desuden henvender vi os primært til erhvervsvirksomheder, stat & kommuner.

Skal vi gennemgå jeres setup?

Har I eksisterende sikkerhedsløsninger, som trænger til en opgradering? Eller skal I bruge en helt ny totalløsning? Uanset hvad skal I ikke tøve med at tage fat i os. Vores specialister står klar til at rådgive jer med udgangspunkt i jeres behov. Ring til os på telefon 70 205 105, send en mail til info@intersec.dk eller udfyld formularen her på siden.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Få alt samlet hos én samarbejdspartner

Som vagtfirma på Fyn er vi eksperter i totalløsninger. Vi tilbyder alt fra vagt og beredskab til højteknologiske løsninger med videoovervågning, adgangskontrol, opsætning af gitter og alt derimellem. Lader I os stå for sikkerheden, undgår I forskellige kontaktpersoner, og får samlet alt ét sted.

Vagt & Beredskab

Uanset om I skal bruge en stationær vagt eller en tilsynsvagt, står vi klar med det rette personale. Vi udvider løbende vores vagters kompetencer gennem ekstra kurser og uddannelser. I et samarbejde med Hovedstadens Beredskab har vi et dygtigt team af uddannede beredskabsvagter, der oftest benyttes hos større virksomheder.

Totalløsninger

Som totalleverandør af sikkerhedsydelser stiller vores kunder høje krav til vores faglige viden og ekspertise. Med en totalløsning hos os er I sikret systemer, der altid snakker godt sammen. Det øger effektiviteten og sikkerheden markant.

Overvågning

Som vagtfirma på Fyn tilbyder vi overvågningsløsninger til både store og små behov. Alt fra den klassiske kameraovervågning til specialudviklede PTZ-enheder, der alle arbejder sammen med vores døgnbemandede kontrolcentral.

Professionel service

Intersec er først og fremmest en servicevirksomhed. Vores arbejde handler i høj grad om at servicere vores kunder og vedligeholde samarbejdet gennem en vedvarende personlig kontakt. Dialog er det bedste redskab til at skabe succesfulde sikkerhedsløsninger.

Få en uforpligtende snak om jeres sikkerhedsbehov

Vi ved at behovene er vidt forskellige for vagt, beredskab, sikring, overvågning og alt derimellem. Tag fat i os, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi rådgiver dig til en løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

3 Gode grunde til at vælge os

  • Godkendt af Rigspolitiet

    Autorisation til at udøve erhvervsmæssig vagtservice.

  • ISO 9001 certificeret

    Som certificeret vagtvirksomhed sikrer vi et højt kvalitetsmæssigt niveau.

  • Dækker hele Danmark

    Vi tilbyder landsdækkende løsninger som dækker Jylland, Sjælland og Fyn.

ISO 9001 certifikation