Vagtfirma på Sjælland

Professionelt vagtfirma med fokus på højteknologiske løsninger.

Vagtfirma på Sjælland

Intersec

Vi skaber et trygt og sikkert miljø hos jer

Leder I efter et erfarent team til at stå for jeres sikkerhed? Hos Intersec har vi hjulpet virksomheder på Sjælland med moderne og skræddersyede totalløsninger for private og offentlige virksomheder.

Tag en snak med vores specialister

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne for et samarbejde med vores vagtfirma på Sjælland? Vi dækker også Jylland, Fyn og resten af Danmark. Lad os tage en grundig snak om jeres behov, så vi kan få skræddersyet den rette sikkerhedsløsning. Send os en mail, udfyld formularen eller giv os et kald, og få fat i en af vores specialister.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Alt samlet hos ét enkelt vagtfirma på Sjælland

Med en totalløsning hos Intersec får I samlet alle jeres behov for sikkerhed hos én enkelt leverandør. Så undgår I unødig kommunikation på tværs af forskellige samarbejdspartnere. Vi værner om den personlige service, hvorfor vi løbende er i tæt dialog med jer uanset opgavens omfang.

Service i øjenhøjde

Vores vagtfirma bygger på service i øjenhøjde. I vores branche er god kommunikation nøglen til et godt samarbejde. Skulle der opstå noget uventet eller akut, bliver I naturligvis informeret med det samme. De bedste løsninger kræver et godt fundament, hvorfor vi altid forventningsafstemmer nøje, når I indgår et samarbejde med os.

Højteknologiske installationer

Intersec er først og fremmest specialiseret i højteknologiske sikkerhedsløsninger som kan installeres i selv de mest indviklede områder. Gennem de mere end 20 år vi har været i branchen, har vi udviklet vores egne løsninger såsom PYR Mobilovervågning. Derudover er vi til dagligt ansvarlige for over 30.000 alarmpunkter og kameraer hos bla. medicinalvirksomheder, byggefirmaer og andet erhverv.

Kamera- og videoovervågning

Gennem tiden har vi opbygget et godt kendskab til et bredt udvalg af kameraer og løsninger. Behovene vil naturligvis være meget unikke baseret på jeres virksomhed, hvorfor vi altid tager en nøje snak med jer.

Skræddersyet vagtservice

Sammen skræddersyr og leverer vi den rette vagtløsning, til netop jeres virksomhed.
Dedikerede og erfarne vagter, skaber en tryg arbejdsplads og værner om jeres værdier.

Få en uforpligtende snak om jeres sikkerhedsbehov

Vi ved at behovene er vidt forskellige for vagt, beredskab, sikring, overvågning og alt derimellem. Tag fat i os, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi rådgiver dig til en løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

3 Gode grunde til at vælge os

  • Godkendt af Rigspolitiet

    Autorisation til at udøve erhvervsmæssig vagtservice.

  • ISO 9001 certificeret

    Som certificeret vagtvirksomhed sikrer vi et højt kvalitetsmæssigt niveau.

  • Dækker hele Danmark

    Vi tilbyder landsdækkende løsninger som dækker Jylland, Sjælland og Fyn.

ISO 9001 certifikation