Videoovervågning til erhverv

Topmoderne kamera- og videoovervågning til virksomheder, stat og kommuner.

Videoovervågning erhverv

Intersec

Leverandør af videoovervågning i hele Danmark

Ved I hvem der holder øje med jeres værdier og ejendele, når I ikke er til stede på området? Med moderne videoovervågning kan Intersec holde styr på jeres område 24/7. Vi har overvågningsløsninger som kan skræddersyes til ethvert behov.

Lad os skræddersy en løsning til jer

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne for videoovervågning til erhverv? Som vagtselskab i Danmark dækker vi hele landet. Kontakt os og få hjælp af vores specialister. Ring på telefon 70 205 105, send en mail til info@intersec.dk eller udfyld formularen her på siden. Vi vil rigtig gerne høre mere om netop jeres behov.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Hvorfor vælge os?

Intersec er leveringsdygtige inden for videoovervågning til banker, engros, butikker, laboratorier, byggepladser og mange andre brancher. Vi har siden 2001 hjulpet dansk erhverv med at opfylde deres sikkerhedsbehov. Had enten der skal monteres 1 eller 300 overvågningskameraer, har vi kompetencerne til at klare opgaven. Med et stort team af specialister, er ingen opgave for stor til os.

Intelligente løsninger

Vores kompetencer dækker ikke blot videoovervågning til erhverv. Som totalleverandør af sikkerhedsydelser tilbyder vi blandt andet også adgangskontrol, låse, bomme, alarmer og meget mere. Fælles for alle vores løsninger er den gnidningsfrie kommunikation på tværs af alle enhederne.

Professionel rådgivning

Intersec agerer først og fremmest som servicevirksomhed. Vores koncept bygger på et tæt og vedvarende samarbejde med vores kunder gennem løbende kontakt. De bedste løsninger kommer på baggrund af god og tæt dialog.

Specialudviklet overvågning

Fra CCTV til alarmer og PYR mobilovervågning hjælper vi med at sikre jeres område døgnet rundt. Vi overholder naturligvis myndighedernes krav og relevante regelsæt.

Løsninger i topkvalitet

Intersec er ISO 9001 certificeret og vores løsninger/produkter er CE-godkendte. Vi hjælper en lang række af vores kunder via en døgnbemandet kontrolcentral. Til dagligt håndterer vi desuden over 30.000 alarmpunkter og overvågningskameraer.

Få en uforpligtende snak om jeres sikkerhedsbehov

Vi ved at behovene er vidt forskellige for vagt, beredskab, sikring, overvågning og alt derimellem. Tag fat i os, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi rådgiver dig til en løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

3 Gode grunde til at vælge os

  • Godkendt af Rigspolitiet

    Autorisation til at udøve erhvervsmæssig vagtservice.

  • ISO 9001 certificeret

    Som certificeret vagtvirksomhed sikrer vi et højt kvalitetsmæssigt niveau.

  • Dækker hele Danmark

    Vi tilbyder landsdækkende løsninger som dækker Jylland, Sjælland og Fyn.

ISO 9001 certifikation